phone  020-2258433       email  info@attitudeworks.nl
hotel vacatures website bell
Vind jouw horeca vacature
Zoek vacatures
Zoek kandidaten
 

Vind de mooiste horeca banen op AttitudeWorks.nl

Zoek je een nieuwe baan in een hotel, restaurant of hippe bar? AttitudeWorks is het nieuwste banenplatform wat horeca talenten de kans geeft om niet alleen de meeste vacatures te vinden in de hospitality, maar tegelijkertijd jou de kans te geven om ontdekt te worden door werkgevers!

Solliciteer nu op de nieuwste hospitality vacatures!

Werk je nu al in een hotel of restaurant en zoek je een nieuwe uitdaging? Op AttitudeWorks.nl vind je de meest recente horeca vacatures. Ben je klaar voor een functie van Manager, Front Office Manager of zelfs General Manager? Ook senior management functies vind je op AttitudeWorks.nl. Meld je aan, creëer je eigen profiel, laat je communicatie en presentatie skills zien in je video CV en licht je motivatie nog beter toe in je persoonlijke videosollicitatie. Vergroot je kans op jouw droombaan via AttitudeWorks.nl!

Plaats je CV en word gevonden

Op AttitudeWorks.nl kan je als werkzoekende je CV plaatsen en een uitgebreid profiel aanmaken. Zorg dat je profiel nog meer opvalt door soft skils toe te voegen om zo je nieuwe werkgever nog beter te laten zien waarom jij over de juiste personality beschikt voor die droombaan. Meld je nu aan en plaats direct je CV!

Voeg een video CV toe aan je profiel en laat werkgevers zien wat voor hospitality ster je bent!

Jouw unieke persoonlijkheid is wat je tot een echte hospitality ster maakt, maar hoe beschrijf je dit op je CV of in een motivatie brief? AttitudeWorks biedt jou nu de kans om naast een motivatiebrief een persoonlijke video CV aan je profiel toe te voegen. Werkgevers kunnen jouw profiel bekijken en je direct uitnodigen voor een interview voor die geweldige horeca baan!

In de spotlight met jouw persoonlijke videosollicitatie

Naast de optie om te solliciteren op horeca banen met je profiel en CV, biedt AttitudeWorks je de mogelijkheid om jouw sollicitatie nog indrukwekkender te maken dankzij jouw unieke videosollicitatie Zodra je solliciteert op een horeca vacature, krijg je de optie om een video op te nemen, waarin jij kan laten zien dat je over de juiste attitude en persoonlijkheid beschikt voor die nieuwe functie! Met elke sollicitatie word je normale CV, video CV, profiel en eventuele videosollicitatie meegestuurd naar de werkgever, die jou vervolgens kan uitnodigen op gesprek.

De juiste vacatures direct op je dashboard

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Schakel nu je vacature matcher in en laat AttitudeWorks voor jou de nieuwste hotel vacatures direct op je dashboard plaatsen!

AttitudeWorks werving en selectie: persoonlijke begeleiding in jouw loopbaan

Staat je droombaan er niet bij? Maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging en klaar voor de volgende stap in je horeca carriere? Meld je nu aan als kandidaat bij het werving en selectie team van AttitudeWorks en wordt meegenomen in de talentpool. Het team van AttitudeWorks zal jou als eerste benanderen wanneer er een geschikte hotel baan voor je vrij komt en jou matchen aan de beste werkgevers. Stuur je CV naar info@attitudeworks.nl en treed toe tot de wereld van hospitality!