phone  020-2258433       email  info@attitudeworks.nl
hotel vacatures website bell
Vind jouw horeca vacature
Zoek vacatures
Zoek kandidaten
 

De opkomst van video recruitment

Sinds een aantal maanden ontdekken steeds meer bedrijven in verschillende sectoren het voordeel van video recruitment. Dankzij video recruitment kunnen bedrijven sollicitanten interviewen via een video interviewplatform. We kennen allemaal Skype, maar er komen steeds meer aanbieders op de markt die innovatieve varianten op Skype aanbieden. Video recruitment versnelt

het selectie process en biedt recruiters de kans om niet alleen via een standaard CV te selecteren, maar ook op persoonlijkheid en attitude.

Ook laten bedrijven in toenemende mate sollicitanten een videosollicitatie insturen als toevoeging op hun CV. Dit geeft werkgevers de kans om net even meer persoonlijkheid te kunnen ontdekken in de video's en zo beter te kunnen bepalen welke kandidaat voor welke functie past. Steeds meer bedrijven zien video recruitment als een vernieuwing van hun recruitment process en wordt dit steeds meer een onderdeel van de corporate image van bedrijven.

AttitudeWorks.nl is het platform wat zowel video CV's, videosollicitaties als videorecruitment met elkaar combineert om zo werkgevers en sollicitanten de unieke kans te bieden om sneller de juiste match te maken.

 

Deel deze pagina