phone  020-2258433       email  info@attitudeworks.nl
hotel vacatures website bell
Vind jouw horeca vacature
Zoek vacatures
Zoek kandidaten
 

Privacybeleid AttitudeWorks.nl

Versie 0.2

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 28 april, 2018. Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zetten ons dan ook in om de privacy van onze gebruikers te beschermen en de gebruikers van AttitudeWorks.nl een veilige gebruikerservaring te bieden.

Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij bij AttitudeWorks werken en hoe wij uw privacy beschermen.

Dit privacybeleid is van toepassing op vacaturesite en werving en selectie diensten van AttitudeWorks.nl. U dient zich ervan bewust te zijn dat AttitudeWorks.nl niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites waarnaar gelinkt wordt en bronnen die vermeld zijn op AttitudeWorks.nl.

Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

AttitudeWorks.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. Een ieder die een profiel aanmaakt op AttitudeWorks.nl, doet zo uit eigen keuze en is zich ervan bewust dat zijn/haar profiel zichtbaar kan zijn voor werkgevers, ook voor zijn/haar huidige werkgever. Iedere kandidaat op AttitudeWorks.nl heeft de mogelijkheid om zijn/haar profiel zichtbaar, of onzichtbaar te maken voor werkgevers. Wanneer je als werkzoekende solliciteert, gebruik AttitudeWorks je gegevens met het doeleinde deze beschikbaar te stellen voor werkgevers die zich aangemeld hebben bij AttitudeWorks.nl. Indien je niet wenst dat jouw gegevens zichtbaar worden voor werkgevers, kun je dit direct aanpassen middels de verschillende opties onder ‘Instellingen’ ‘Account instellingen’.

Gegevens die we verzamelen

AttitudeWorks.nl verzamelt gegevens over u wanneer u gebruikmaakt van onze websites en toepassingen, zodra u deze gegevens invoert op onze website. Zo verzamelen wij bijvoorbeeld contactgevevens, werkervaring, leeftijd en adres gegevens.

Tevens krijgen kandidaten op AttitudeWorks.nl de mogelijkheid om een video CV op te nemen, of een videosollicitatie te versturen naar een werkgever. Dit zijn mogelijkheden die AttitudeWorks.nl kandidaten biedt, maar zijn op geen enkel moment een verplichting. Wees ervan bewust dat u met het opnemen van een videoCV en versturen van een videosollicitatie persoonlijke informatie prijs kan geven. Let daarom goed op welke informatie u prijsgeeft tijdens de video opnames. De ingevulde gegevens en opgenomen video gegegevens worden opgeslagen op beveiligde servers. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij eventueel beschikken, echter wordt uw VideoCV wel aan uw profiel gekoppeld. U kunt uw videoCV op elk moment persoonlijk verwijderen van uw profiel. Videosollicitaties worden een maand na het opnemen en versturen naar een werkgevers automatisch verwijderd van AttitudeWorks.nl.

Zodra je een solliciteert, worden je gegevens verwerkt en wordt een persoonlijke account voor je aangemaakt. Indien je niet wenst dat jouw profiel gedeeld wordt met werkgevers die zich aangemeld hebben bij AttitudeWorks, kun je dit direct uitschakelen onder ‘Instellingen’ ‘Account instellingen’.

Indien je niet wenst dat je profiel in zijn geheel zichtbaar wordt voor werkgevers, je dit direct aanpassen middels de verschillende opties onder ‘Instellingen’ ‘Account instellingen’.

Wat doen we met uw gegevens

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen. AttitudeWorks.nl zet zich in uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen, maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud die de gebruiker op AttitudeWorks.nl plaatst.

Wanneer u zich registreert op AttitudeWorks.nl gaat u ermee akkoord dat u gegevens voor de volgende doeleinden worden gebruikt:

 • Om een kandidaten - of werkgevers profiel aan te maken
 • Om u als kandidaat de mogelijkheid te bieden een video CV op te nemen en dit te koppelen aan uw profiel.
 • Om u als kandidaat de mogelijkheid te bieden te solliciteren op vacatures
 • Om u als kandidaat de mogelijkheid te bieden om een persoonlijke videosollicitatie op te nemen en te sturen naar werkgevers.
 • Om als kandidaat benaderd te kunnen worden door werkgevers, indien u als kandidaat uw profiel niet heeft afgeschermd voor werkgevers.
 • Om als werkgevers een betaald abonnement bij AttitudeWorks.nl af te sluiten
 • Om u als kandidaat de nieuwste vacatures toe sturen per email, indien u de vacature matching en vacature alert functies niet heeft uitgezet.
 • Om u als werkgever de nieuwste kandidaten toe te sturen per email, indien u een Premium pakket heeft afgesloten.
 • Zodat u contact met ons kunt opnemen via het contactformulier of indien AttitudeWorks.nl vragen aan u heeft.

Belangrijke informatie over uw CV en profiel

 • Zodra een u CV plaatst of een profiel aanmaakt, slaan we deze op in onze database met cv's en profielen.
 • U kunt de status van uw CV beheren door deze op zichtbaar of onzichtbaar te zetten. Zichtbare profielen kunnen worden bekeken door geregistreerde werkgevers. Wees u ervan bewust dat AttitudeWorks.nl het behoud, het gebruik en de privacy van uw CV niet kunnen beheren zodra deze zijn bekeken of gedownload door werkgevers.
 • Wanneer u uw profiel niet zichtbaar maakt voor werkgevers, kunt u als kandidaat nog wel solliciteren op vacatures.
 • Zodra u solliciteert, wordt uw CV, eventuele video CV en videosollicitatie beschikbaar gesteld aan de betreffende werkgevers. Deze werkgever beschikt dan over uw gegevens.
 • AttitudeWorks.nl streeft ernaar om de toegang tot onze database met profielen, video CV's en CV's tot legitieme gebruikers te beperken. Wij kunnen echter niet garanderen dat andere gebruikers toegang krijgen tot deze database, noch hebben wij controle over het gebruik van CV's en profielen zodra derden deze informatie hebben bekeken, hebben gedownload of door u als kandidaat hebben ontvangen na uw sollicitatie. Zodra uw CV en profiel openbaar is gemaakt, is AttitudeWorks.nl niet in staat, noch verantwoordelijk, om deze informatie terug te vorderen van derden die deze informatie hebben bekeken op AttitudeWorks.nl
 • Uw gegevens, zoals uw CV en profiel infomatie kunt u als gebruiker op elk gewenst moment van AttitudeWorks.nl verwijderen. Iedereen die uw CV of profiel heeft bekeken, zou echter een kopie hiervan kunnen hebben bewaard. Wees er daarom van bewust welke informatie u prijsgeeft en geeft alleen informatie op die u daadwerkelijk openbaar wilt maken.
 • De onderstaande gegevens mogen niet zichtbaar zijn op uw CV of profiel en AttitudeWorks.nl zal dan ook op geen elk moment naar deze informatie vragen:
 • Ras of etnische afkomst, politieke standpunten en/of voorkeur, geloof, fysieke of geestelijke gezondheid, het plegen van strafbare feiten, een sofinummer of identieficatie nummer. Indien uw CV of profiel bovenstaande informatie wel bevat, doet u dit geheel op eigen risico.

Beveiliging

 • U bent als gebruiker van AttitudeWorks.nl zelf verantwoordelijk voor de geheimhouding van uw gebruikersnaam en wachtwoord.
 • Wij streven ernaar uw persoonlijke gegevens zo goed mogelijk te beveiligen tegen onbevoegde toegang, verlies en ongeoorloofd gebruikt. Wij benadrukken hierbij echter dat wij niet kunnen garanderen dat onbevoegde derde partijen toegang kunnen krijgen tot uw persoonlijke gegevens. Tevens is het belangrijk dat zich als kandidaat bewust bent dat uw informatie wellicht ook ingezien kan worden door uw huidige werkgever.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. U bent zelf verantwoordelijk voor welke informatie u opgeeft op AttitdeWorks.nl en bent ermee akkoord dat uw persoonlijke informatie zichtbaar wordt voor werkgevers zodra u solliciteert en uw profiel creëert op AttitudeWorks.nl.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt heeft middels het invullen van de gegevensvelden op AttitudeWorks.nl.

De informatie die u invult op AttitudeWorks.nl is bedoelt om u als werkgever te registreren of als kandidaat aan te melden. In het belang van de registratie wordt u gevraagd een aantal persoonsgegevens in te vullen. AttitudeWorks.nl biedt u verder de mogelijkheid tot het verstrekken van andere persoonsgegevens, zoals werkervaring en opleiding. Wees u ervan bewust dat dit geen verplichting is en dat u geheel vrij bent in de keuze in welke gegevens u prijsgeeft.

Gegevens die we verzamelen

Waarom verzamelen wij deze gegevens?

AttitudeWorks.nl verzamelt gegevens over u wanneer u gebruikmaakt van onze websites en toepassingen, zodra u deze gegevens invoert op onze website. Zo verzamelen wij bijvoorbeeld contactgevevens, werkervaring, leeftijd en adres gegevens.

Waar wordt dit opgeslagen? 

De ingevulde gegevens en opgenomen video gegegevens worden opgeslagen op beveiligde servers.

Vragen en feedback

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

info@attitudeworks.nl

www.attitudeworks.nl