phone  020-2258433       email  info@attitudeworks.nl
hotel vacatures website bell
Vind jouw horeca vacature
Zoek vacatures
Zoek kandidaten
 

Solliciteren op de hotel vacatures via videosollicitatie

Solliciteer op de hotel vacatures via videosollicitatie
Op AttitudeWorks.nl kan je als werkzoekende een uniek profiel aanmaken om direct te kunnen solliciteren op de nieuwste hotel vacatures. Maak nu een profiel aan om jouw CV op te stellen. Vervolgens kun je solliciteren op alle hospitality vacatures en ontvangt de werkgever jouw profiel direct in hun mailbox. Op AttitudeWorks.nl vindt je vacatures voor Hotel Management, Front Office, F&B, maar ook Finance & Acounting of Sales & Marketing vacatures.

Verrijk je profiel met een VideoCV

AttitudeWorks.nl biedt nu als eerste in Nederland iedereen die werk zoekt in een hotel de mogelijkheid om hun profiel te verrijken, door een persoonlijke video CV aan hun profiel toe te voegen. In jouw videoCV kun jij jezelf nog beter presenteren dan je al doet in je gewone CV. Hotels en werkgevers kunnen jouw profiel bekijken en jou vervolgens uitnodigen voor een sollicitatie. Op deze manier biedt AttitudeWorks iedereen die wilt werken in een hotel nog meer kans om hun droombaan te vinden!

Bepaal je eigen toekomst

Welke afdeling je ook werkt, de mooiste horeca banen vind je op AttitudeWorks.nl

Schrijf je in

Solliciteer met videosollicitatie op de nieuwste horeca vacatures

Vind jij ook dat jij jezelf beter kan presenteren in een filmpje dan via een standaard motivatie brief? Op AttitudeWorks krijg jij nu de mogelijkheid om, naast een CV of motivatiebrief, ook te solliciteren op hotel vacatures via jouw persoonlijke videosollicitatie. Werken in een hotel vergt een enthousiaste persoonlijkheid en een positive attitude. Heb jij de juiste attitude, maar weet je niet hoe je dit over kan brengen via jouw standaard CV? Op AttitudeWorks.nl kun je nu sollicteren op de nieuwste hotel vacatures en stageplekken via een unieke videosollicitatie. Werkgevers ontvangen direct jouw profiel en videosollicitatie. Grijp nu je kans en solliciteer nu op de nieuwste horeca banen!