phone  020-2258433       email  info@attitudeworks.nl

Hotel Manager Amsterdam

Hotel Overtoomse Houthandel logo

Vacature info:

Hotel:Hotel Overtoomse Houthandel
Hotelgroep:Vondel Hotels
Sterren:
Afdeling:Management
Dienstverband:Fulltime
Geplaatst op: 2017-09-01

Hotel Overtoomse Houthandel

Overtoom 13-17

1054HA Amsterdam

Provincie Noord-Holland

Deel deze vacature

Omschrijving:

Aan de Overtoom 13-17 wordt momenteel het nieuwste 4-sterren hotel gebouwd van Vondel Hotels. Na jaren van leegstand is er gestart met de verbouwing van de karakteristieke houthandel aan de Overtoom in Amsterdam. Het monumentale houten skelet van de houthandel is genummerd en afgebroken. Na het plaatsen van een grote kelder wordt het houten skelet weer in ere hersteld waardoor de geschiedenis van het pand goed terug is te zien in het nieuwe hotel. Het hotel telt uiteindelijk 82 luxe kamers en een gezellige lounge voor waar hotel gasten maar ook zeker de lokale Amsterdammer samen komen voor een hapje en een drankje.
Begin 2018 zal het monumentale pand na een grondige verbouwing opengaan. Direct vanaf het begin ben jij als Hotel Manager betrokken bij de realisatie van het succes van Hotel Overtoomse Houthandel.

 

Taken:

Wie zoeken wij?
Deze functie is jou op het lijf geschreven, omdat:
- Je een “hands on” mentaliteit hebt en ook nog eens beschikt over een “can do attitude”;
- Je creatief bent en risico’s niet uit de weg gaat;
- Je in het bezit bent van een echte ondernemersgeest;
- Je probeert het beste uit je team te halen door hen te blijven motiveren;
- Het boeken van resultaten en het behalen van je doelstellingen belangrijk voor je zijn;
- Je een indrukwekkend oog voor detail en kwaliteit hebt;
- Je een afgeronde MBO of HBO opleiding hebt op het gebied van Hotel Management;
- Je beschikt over de volgende competenties: helicopterview, accuraat, resultaatgericht,
stressbestendig, integer en zelfstandig.

Profiel van de ideale kandidaat:

Jij hebt al een aantal jaar leidinggevende ervaring in de hotellerie en weet als geen ander hoe je moet communiceren met medewerkers en gasten. Jij weet exact hoe je Hotel Overtoomse Houthandel op de kaart kunt zetten en hebt kennis over de Amsterdamse hospitality. Als vanzelfsprekend ben je een kei in Guest Relations, je geniet ervan deze passie met anderen te delen. Het is jouw streven om onze belofte naar onze gasten waar te maken. Tevens streef je ernaar om zo hoog mogelijke recensies te krijgen op de verschillende bookings-kanalen. Je staat midden in de operatie, je werkt mee, begeleidt, coacht en motiveert. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de werving en selectie van de medewerkers, je stelt je eigen team samen. Voor alle non-operationele zaken zal je ondersteuning krijgen van het Service Kantoor van Vondel Hotels.

Arbeidsvoorwaarden:

Wat bieden wij jou?
Je krijgt de kans om een gloednieuw boutique hotel te managen en bent vanaf het eerste uur betrokken, een geweldige pre-opening uitdaging! Vondel Hotels is daarom op zoek naar een ambitieuze professional die graag onderdeel wordt van deze vooruitgang! We bieden een competitief salaris en hebben veel extra benefits zoals bijvoorbeeld een goede reiskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness, personeelsevenementen, veel doorgroeimogelijkheden en korting in de hotels en restaurants van Vondel Hotels. In deze functie maak je tevens deel uit van het MT van Vondel Hotels. Herken jij je in dit profiel? Wij zien je CV en motivatie met veel enthousiasme tegemoet!

Over Vondel Hotels
Vondel Hotels is een jonge, dynamische en groeiende organisatie met collectie 4-sterren hotels, short-stay appartementen en geweldige restaurants. In deze collectie is de hand van hotelier en eigenaar Arjen van den Hof altijd zichtbaar. Zijn werkwijze is even eenvoudig als fenomenaal. Hij versmelt krachtig interior design met een zelfgekozen collectie hedendaagse kunst, waarbij de historische karakteristieken van de panden zorgvuldig behouden blijven. Voeg daar de perfecte service door toegewijd personeel aan toe en het succes van dit exclusieve collectief is verklaard. Vondel Hotels is als een tweede thuis voor zowel zakelijke als leisure gasten.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Butch Eissens; via tel. 020-5150280.

Sollicitatieprocedure
Je kunt tot 17 september 2017 solliciteren door je cv en motivatiebrief te sturen naar jobs@vondelhotels.com. Vanaf dat moment zullen wij een eerste selectie maken en ontvang je van ons binnen 10 werkdagen een reactie. Een assessment kan een onderdeel zijn van deze sollicitatieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld