phone  020-2258433       email  info@attitudeworks.nl

Sales Manager

Vondel Hotels logo

Vacature info:

Hotel:Vondel Hotels
Hotelgroep:Vondel Hotels
Sterren:
Afdeling:Sales en Marketing
Dienstverband:Fulltime
Geplaatst op: 2017-12-22

Vondel Hotels

Koivistokade 56-1

1015TM Amsterdam

Provincie Noord-Holland

Deel deze vacature

Omschrijving:

Word jij onze nieuwe Sales topper?!

Vondel Hotels groeit en opent in 2018 vier nieuwe hotels en een aantal restaurants. Jij kan onderdeel uitmaken van deze fantastische ontwikkeling. Per direct zoeken wij daarom een ervaren Sales Manager ter versterking van het sales team, die een bijdrage kan leveren aan het versterken van al onze unieke locaties.

Taken:

Jij bent in deze functie onder meer verantwoordelijk voor het leggen van nieuwe contacten en het onderhouden van bestaande relaties van Vondel Hotels. Je hebt een reeds opgebouwd portfolio, bent commercieel ingesteld, overtuigend en hebt de ‘gun’ factor. Je zult je onder andere bezighouden met het vinden van leads via netwerk, media en de groei van nieuwe bedrijven, het organiseren en verzorgen van site inspecties en klantevenementen, het voeren van onderhandelingen over prijsafspraken en het afsluiten van contracten. Ook zal je meewerken in het analyseren van productiecijfers en waar nodig acties ondernemen.

Profiel van de ideale kandidaat:

Ben jij?

  • ‘Hands on’ én beschik jij over een ‘can do attitude’;
  • Iemand met minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een commerciële functie;
  • Iemand die als geen ander weet hoe je klanten en potentiële klanten moet benaderen;
  • Sociaal en communicatief sterk;
  • Iemand die zeer service – en resultaatgericht te werk gaat;
  • Diegene die verantwoordelijkheid neemt voor een eigen portfolio en zelfstandig commerciële sales kansen ziet;
  • Iemand die creatief is en risico durft te nemen;
  • In het bezit van rijbewijs B;

Wil jij deel uitmaken van een jong en ambitieus team? Wil jij werken voor een groeiende collectie van unieke hotels? Dan is werken bij Vondel Hotels iets voor jou! Wacht dan niet langer en solliciteer snel!

Arbeidsvoorwaarden:

Sollicitatieprocedure?

Je kunt tot 14 januari 2018 solliciteren door je cv en motivatiebrief te sturen. Vanaf dat moment zullen wij een eerste selectie maken en ontvang je van ons binnen 10 werkdagen een reactie. Een assessment kan een onderdeel zijn van deze sollicitatieprocedure.Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met HR Manager, Butch Eissens.

Meer informatie over jouw werkplek

Vondel Hotels is een unieke collectie hotels, short stay appartementen, een prachtig bed & no breakfast en twee geweldige restaurants. In deze collectie is de hand van hotelier en eigenaar Arjen van den Hof altijd zichtbaar. Zijn werkwijze is even eenvoudig als fenomenaal. Hij versmelt krachtig interior design met een zelfgekozen collectie hedendaagse kunst, waarbij de historische karakteristieken van de panden zorgvuldig behouden blijven. Voeg daar de perfecte service door toegewijd personeel aan toe en het succes van dit exclusieve collectief is verklaard. Vondel Hotels is als een tweede thuis voor zowel zakelijke als leisure gasten. Het portfolio bestaat uit: Hotel Vondel met restaurant JOOST, Hotel Roemer, Hotel JL Nº 76, Hotel De Hallen met restaurant Remise47, Apartments Prinsengracht, Apartments De Hallen, de Jonker Urban Studios & Suites, Hotel Monastère Maastricht (2018), Hotel Overtoomse Houthandel (2018), Hotel Mercier (2018) en een hotel op de Geldersekade (2019).

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.