phone  020-2258433       email  info@attitudeworks.nl
hotel vacatures website bell
Hire for attitude, train for skills
Zoek vacatures
Zoek kandidaten
 

Attitude, a small thing that makes a big difference

icon

Vind hospitality talent en plaats al uw horeca vacatures

icon

Vind het beste talent in onze database

Vind nu de beste horeca talenten in de database van AttitudeWorks.nl en ontdek de uitgebreide kandidaten profielen.

Vind hier de nieuwste receptie medewerkers, Sales Executives of F&B Managers en selecteer de kandidaten op persoonlijkheid en attitude dankzij de soft skills op hun profiel. Bekijk de video CV van de hospitality talenten en verhoog uw kans op de juiste match!

icon

Onbeperkt horeca vacatures plaatsen

Plaats onbeperkt al uw horeca vacatures en treed toe tot het netwerk van AttitudeWorks.

Geef bij uw vacatures aan welke vragen u alvast beantwoord wilt hebben in de sollicitatie en selecteer nog effectiever uw hospitality talent. Kies voor Topvacatures en vergroot uw zichtbaarheid of bestel uw aparte mailing naar alle kandidaten hier.

De eerste twee vacatures zijn geheel gratis, dus meld je nu aan als werkgever en start met vinden!

icon

Unieke kandidaten matching

Als werkgever kunt u ook gebruik maken van onze unieke kandidaten matching tool, waardoor u direct matchende kandidaten op uw dashboard ontvangt!

Stuur kandidaten direct een uitnodiging en werf actief kandidaten om zo uw open vacatures zo snel en effectief mogelijk weer te sluiten.

Browse door profielen van alle horeca werknemers, lees over hun interesses en selecteer op soft skills. Tegelijkertijd kunnen kandidaten uw vacatures ontvangen als vacature matching. Bestel nu een premium pakket zodat ook uw vacatures meegenomen worden in de vacature matching.

Want kandidaten met de juiste personality vind je op AttitudeWorks.nl!

icon

Ervaar videosollicitaties en match op persoonlijkheid

Ontvang persoonlijke en unieke videosollicitaties op uw vacatures en maak de juiste match op persoonlijkheid en attitude. Naast het uitgebreide profiel, ontvangt u videosollicitaties van horeca sterren waardoor u een nog beter beeld krijgt van de kandidaten.

Dankzij de videosollicitaties wordt uw selectieproces nog effectiever en vergroot u de kans op de perfecte match! Naast de videosollicitatie, waarin kandidaten hun motivatie voor uw vacature toelichten, krijgen kandidaten ook de mogelijkheid om hun CV en werkervaring te beschrijven in hun interactieve video CV.