phone  020-2258433       email  info@attitudeworks.nl
hotel vacatures website bell
Vind jouw horeca vacature
Zoek vacatures
Zoek kandidaten
 

AttitudeWorks.nl

het hospitality platform voor al uw horeca vacatures,
horeca kandidaten en werving en selectie services

Op AttitudeWorks.nl kunt u als werkgever gebruik maken van een breed scala aan diensten die u helpen om zo snel en efficient mogelijk uw horeca vacatures en horeca stage plekken in te vullen. AttitudeWorks is een sterk voorstander van het werven en selecteren op attitude en persoonlijkheid, want dit vergroot immers de kans op een juiste match. In hospitality is kennis en relevante werkervaring belangrijk, maar is de juiste persoonlijkheid de sleutel tot een succesvolle samenwerking.

Op AttitudeWorks.nl kunt u als horeca werkgever een aantal tools vinden die u gegarandeerd helpen in het selecteren van uw horeca talenten op attitude en persoonlijkheid die u geschikt vindt voor uw bedrijfsvoering.

Bekijk zelf profielen en nodig kandidaten uit

Het unieke van AttitudeWorks.nl is onder andere dat u als werkgever niet passief hoeft te wachten op de sollicitaties. Met een Pro pakket kunt u alle kandidaten profielen bekijken tot en met Assistent Afdelingshoofd. Met een uitgebreid Premium pakket zijn alle profielen zichtbaar voor u en heeft u toegang tot het volledige netwerk van AttitudeWorks.nl.

Plaats al uw hotel vacatures en stage plekken

Zorg dat elke kandidaat die wilt werken in een hotel al uw vacatures ziet dankzij het grote bereik van AttitudeWorks.nl. Meld u nu aan als nieuwe werkgever en plaats uw eerste twee gratis hospitality vacatures of stage plekken. Dankzij onze Pro en Premium pakketten heeft u toegang tot veel meer middelen die uw werving en selectie proces gegarandeerd verbeteren!

Tools die het banen platform van AttitudeWorks.nl u te bieden heeft:

Kandidaten matching

AttitudeWorks.nl biedt u een multifunctioneel dashboard aan zodra u bent ingelogd. Nieuwe kandidaten verschijnen direct op uw dashboard en met een Premium pakket verschijnen uw horeca vacatures ook direct op het dashboard van de kandidaten en worden uw vacatures meegenomen in de wekelijkse mailing naar de kandidaten.

Video CV’s

Kandidaten kunnen niet alleen hun CV plaatsen op AttitudeWorks.nl, maar ook een video CV aan hun profiel linken. Hierin krijgen de horeca talenten de unieke mogelijkheid om zichzelf nog beter aan u te presenteren en hun werkervaring en persoonlijkheidskenmerken toe te lichten.

Soft Skills

Soft skills worden steeds belangrijker in de wereld van de gastvrijheid en wij realiseren ons dat u als werkgever graag inzicht wilt krijgen in de soft skills van kandidaten. Bij ons krijgen de sollicitanten de mogelijkheid om een aantal horeca gerelateerde soft skills aan hun profiel te linken. Dit geeft u als bedrijf nóg beter inzicht in de sterktes en zwaktes van de potentiele kandidaten.

Ontvang video sollicitaties op al uw hospitality vacatures

Bent u het ook zo zat om enkel standaard motivatiebrieven te ontvangen? Op AttitudeWorks.nl ontvangt u bij elke sollicitatie het complete profiel van de kandidaat, maar krijgen sollictanten ook de mogelijkheid om een gerichte videosollicitatie op te nemen. Zo krijgt u direct nog meer inzicht in de attitude van de horeca talenten en wordt uw hospitality werving en selectie process nóg effectiever!

Treed toe tot ons netwerk

Plaats onbeperkt vacatures, wordt gematched met kandidaten en vind het beste horeca talent op AttitudeWorks.nl

Inschrijven

AttitudeWorks werving en selectie

Een compleet nieuwe benadering op al uw horeca werving en selectie vraagstukken

Wanneer de persoonlijkheidskenmerken en attitude van een nieuwe werknemer zo goed mogelijk aansluiten bij de bedrijfsultuur, vergroot de kans dat deze werknemer succesvol zal zijn binnen de organisatie. In de hospitality is kennis, opleiding en relevante werkervaring van groot belang, maar zorgt personality en een ‘can do’ attitude pas écht voor een waardevolle bijdrage.

Het team van AttitudeWorks is gespecialiseerd in het werven en selecteren van middenkader horeca talenten, maar ook in het succesvol werven van Hotel Managers, Directors of Sales, Revenue Directors of General Managers. Onze ervaring ligt in het effectief analyseren van kandidaten op persoonlijkheidskenmerken die relevant zijn voor de betreffende functie, gericht op de lange termijn en passend bij elk soort bedrijfscultuur.

Executive Search in hospitality

Dankzij het netwerk van AttitudeWorks en onze unieke benadering zijn wij zeer succesvol in het invullen van Executive Search vraagstukken. Ook Senior Management in de gastvrijheidssector moet, naast een gedegen track record, over de juiste dosis attitude beschikken. Laat de personality matchers van AttitudeWorks.nl u bijvoorbeeld helpen bij het invullen van uw Hotel Management en General Manager vacatures op een innovatieve en uiterst efficiente manier. Neem nu contact met ons op om toe te treden tot het netwerk van AttitudeWorks en ontdek onze ontzettend scherpe tarieven!