hotel vacatures website bell

Werving & Selectie
Van A tot Z

Werving en selectie 3.0

Innovatief, efficient en all about attitude

Het werving en selectie bureau voor de horeca

icon

Hire for attitude, train for skills

It’s all about attitude en dat weten wij bij Attitudeworks als geen ander. Laat ons team kandidaten selecteren op persoonlijkheid en attitude die écht bij uw bedrijf en cultuur passen. De juiste persoonlijkheid in een leidinggevende functie verhoogt de kans op een succesvolle en productieve samenwerking en in de horeca is de juiste persoonlijkheid de sleutel tot succes!


Gegarandeerd de juiste match!
icon

Maak kennis met ons unieke online recruitment platform

Op ons unieke online platform kunt u alle interviews terug zien, reviewen en delen binnen uw Management Team. Raak vanaf het eerste moment volledig betrokken in het selectie proces en ervaar hoe AttitudeWorks technologie en horeca werving en selectie samen laat gaan in uw voordeel! U bepaalt wie u op gesprek wilt en bent zelf in regie, dankzij ons innovatieve online recruitment platform!

Volledige betrokkenheid!
icon

Ervaar het succes van pre-selectie interview gesprekken

AttitudeWorks biedt u de mogelijkheid om in korte tijd de beste horeca kandidaten te selecteren dankzij de pre-selectie interviews. Wij presenteren u de beste horeca talenten en executives, geselecteerd op ervaring, personality en de juiste attitude! Het team van personality matchers is gespecialiseerd in het matchen op bedrijfscultuur en persoonlijkheid, wat voor hospitality managers van cruciaal belang is!

Ontzettend scherpe tarieven!