phone  020-2258433       email  info@attitudeworks.nl
hotel vacatures website bell

Werving & Selectie
Van A tot Z
Één partner voor al uw recruitment
Wij nemen al uw recruitment taken uit handen, van het filtreren van alle sollicitaties, tot het herzien van uw vacature teksten. Ontdek nu hoe wij als hospitality experts uw recruitment processen volledig over kunnen nemen en geniet van de vele voordelen.
U bespaart kosten en tijd
Doordat AttitudeWorks voor u een vaste en langdurige partner wordt, hoeft u zelf geen personeel aan te nemen voor uw recruitment, is HR niet onnodig veel tijd kwijt en heeft u geen wisselende recruitment stagiaires.
Rapportage en advies
Dankzij een toegewijde recruiter krijgen wij een volledig en goed inzicht in uw recruitment situatie. Wij geven u onderbouwd advies met betrekking tot uw vacature teksten, hoe lang vacatures open staan en hoe wij deze zo snel mogelijk kunnen invullen.

Worden wij uw recruitment partner?

Het team van AttitudeWorks komt graag met u in contact om het vacature platform en onze werving en selectie diensten te bespreken. Laat hieronder uw bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"Één vaste partner voor al uw recruitment processen"

Vind sneller het beste horeca talent op AttitudeWorks.nl

Ontdek meer
Altijd de beste kandidaten
Dankzij ons uitgebreid netwerk, eigen vacature site en lange termijn partnerschap heeft u altijd de beste horeca talenten.
In een krappe arbeidsmarkt, vinden wij voor u de beste horeca toppers.
Employer Branding speciaal voor u
Uw imago als werkgever is sterk van invloed op het aantal sollicitaties en de kwaliteit van de kandidaten. Wij versterken uw imago als preferred employer, zodat u de beste kandidaten ontvangt.
Volledig recruitment outsourcing,
al vanaf €350,- per maand
Verlaag uw recruitment kosten en geniet van de vele voordelen van AttitudeWorks recruitment outsourcing. Al vanaf €350,- nemen wij uw volledige werving - en selectie uit handen
Kunnen wij uw recruitment uit handen nemen?

Neem nu contact met ons op en ontdek zelf hoe AttitudeWorks uw recruitment proces vernieuwt

Neem contact op